CHÂTEAU DE LA SARRAZ, 2021


Interior design of a reception area, shop and office
Client: Fondation du Château de La Sarraz
In collaboration with Studio Guberan


The project is part of a monument of national interest. The approach is to use natural local materials already present in the castle such as wood, lime and mineral paint. Nevertheless, the proposed aesthetic is contemporary and minimalist, which contrasts with the existing building. The mix of functions required (reception/shop/office) in the same space required the design of bespoke furniture to fulfil the brief and to be versatile in order to adapt to the future evolution of the place.



Copyright © Fabien Roy 2022 All Rights Reserved.
No part, either text, audio, video or image of this website www.fabienroy.com may be used without Fabien Roy’s express consent.